Accomodatie

De villa

De ruime villa heeft uitzicht op de bergen en de zee...

en staat op een landgoed van maar liefst 11.000 vierkante meter. Rondom de villa ligt een grote tuin met bomen en wandelpaden, diverse overdekte en niet overdekte terrassen, een barbecue en een pizzaoven. Ook heeft de villa een zwembad. Deze wordt ‘s avonds verlicht.

Rondom de villa en het zwembad staan zitjes en ligstoelen. Vanaf hier kan worden genoten van het mooie uitzicht.

Binnen in de villa zijn twee gezellig ingerichte woonkamers met al de faciliteiten als tv en wifi. Ook is er een grote keuken met keukeneiland. Deze is voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Aanwezig is verder o.a. een fornuis, oven, koelkast, magnetron, afwasmachine en wasmachine.

Kamers

De villa beschikt over 11 grote kamers met ruime één of tweepersoons bedden, airconditioning en een eigen badkamer. 7 Kamers hebben hiernaast ook nog uitzicht op zee. Gasten kunnen met zijn tweeën op dezelfde kamer verblijven, of aangeven dat ze juist graag alleen op een kamer wensen te verblijven.

Geschikt

De kamers op de begane grond zijn geschikt voor vakantiegasten die minder mobiel zijn, zich enkel voortbewegen met een stok, driepoot of een rollator. 1 Kamer is geschikt en beschikbaar voor gasten die zich enkel binnenshuis verplaatsen met een rolstoel. De rolstoelkamer heeft geen eigen badkamer. (Wel uitzicht op zee, openslaande deuren, airconditioning). De gasten die op deze kamer verblijven maken gebruik van een gedeelde minder validen badkamer. 

Andere kamers bevinden zich op de benedenverdieping. Zij hebben allemaal uitzicht op zee en een terras. Vakantiegasten die op deze verdieping willen verblijven, moeten in staat zijn om 6 traptreden te lopen. Ook vanuit de kamer naar de eigen badkamer toe is er een trap van 3 treden.