Accomodatie

De villa

De ruime villa heeft uitzicht op de bergen en de zee...

en staat op een landgoed van maar liefst 11.000 vierkante meter. Rondom de villa ligt een grote tuin met bomen en wandelpaden, diverse overdekte en niet overdekte terrassen, een barbecue en een pizzaoven. Ook heeft de villa een zwembad. Deze wordt ‘s avonds verlicht.

Rondom de villa en het zwembad staan zitjes en ligstoelen. Vanaf hier kan worden genoten van het mooie uitzicht.

Binnen in de villa zijn twee gezellig ingerichte woonkamers met al de faciliteiten als tv en wifi. Ook is er een grote keuken met keukeneiland. Deze is voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Aanwezig is verder o.a. een fornuis, oven, koelkast, magnetron, afwasmachine en wasmachine.

Kamers

De villa beschikt over 10 grote kamers met ruime één of tweepersoons bedden, airconditioning en een eigen badkamer. 6 Kamers hebben hiernaast ook nog uitzicht op zee.

1 Extra kamer zonder eigen badkamer. (Wel uitzicht op zee, openslaande deuren, airconditioning). De gasten op deze kamer maken gebruik van een gedeelde badkamer. 

Gasten kunnen met zijn tweeën op dezelfde kamer verblijven, of aangeven dat ze juist graag alleen op een kamer wensen te verblijven.

Geschikt

De accommodatie is ook geschikt voor gasten die minder mobiel zijn, (zich voortbewegen met een stok, een rollator). 1 Kamer is geschikt en beschikbaar voor gasten die zich enkel binnenshuis verplaatsen met een rolstoel.  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now