top of page

Accomodatie

De villa

De ruime villa heeft uitzicht op de berg, de Penon de Ifach, en de zee...

Rondom de villa ligt een grote tuin met bomen en wandelpaden, diverse overdekte en niet overdekte terrassen en een barbecue.

De villa heeft een zwembad van 12 bij 5 meter met een langzaam aflopende stenen binnentrap. 

Rondom de villa en het zwembad staan zitjes en ligstoelen. Vanaf hier kan worden genoten van het mooie uitzicht.

 

Binnen in de villa zijn 4 appartementen. Ieder appartement heeft 3 kamers en een eigen gezellig ingerichte woonkamer met faciliteiten zoals tv en wifi. Ook is er per appartement een keuken. Deze is voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Aanwezig is verder o.a. een fornuis, oven, koelkast, magnetron, afwasmachine en wasmachine. Ieder appartement heeft een eigen badkamer en toilet.

Kamers

De villa beschikt in totaal over 12 kamers met ruime  één, of tweepersoons bedden. Gasten kunnen met zijn tweeën op dezelfde kamer verblijven, of aangeven dat ze juist graag alleen op een kamer willen. 

Geschikt

De 6 kamers op de begane grond zijn geschikt voor vakantiegasten die minder mobiel zijn, zich enkel voortbewegen met een stok, driepoot of een rollator. Deze appartementen zijn geheel gelijkvloers. Vanaf iedere kamer is er uitzicht op de zee.  

De andere 6 kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Vakantiegasten die op deze verdieping willen verblijven, moeten in staat zijn om 14 traptreden te lopen. Vanaf iedere kamer is er uitzicht op zee.

bottom of page